Huset INTAG

INTAG- Interiøragenturer J.Sveen AS- ble stiftet I 1966 og har et av Norges bredeste utvalg i interiørtekstiler, tepper, gulvbelegg, og tapeter. Vi representerer noen av de beste merkevarene innen vår bransje.

Vi er agenter, distributører og grossister med lager i Oslo og Rakkestad. Produktene våre brukes i prosjekt eller i privatmarkedet og selges gjennom forhandlere, møbeltapetserere, entreprenører, og møbelfabrikker i Skandinavia. I tillegg arbeider vi med arkitekter, interiørarkitekter, interiørkonsulenter, og andre som jobber profesjonelt med interiør i Norge, Sverige og Danmark.

Vi og våre leverandører har gjennom mer enn 50 år levert gardiner, møbelstoffer, tapeter, tepper og gulv til det norske prosjektmarkedet. Vi har levert til kontorer, møterom, konferansesaler, hoteller, cruiseskip, restauranter og barer, sykehus og sykehjem, barnehager, kinoer, konsertsaler og mye mer. Noen av disse referansene kan du finne på siden vår.

For private hjem og hytter har vi et stort utvalg tekstiler, tapeter og tepper som spenner fra det ultramoderne til det helt klassiske. Våre produkter finner du hos forhandlere over hele landet. Kontakt oss gjerne for å finne den nærmeste forhandleren. 

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder gode produkter til riktig pris, høy kompetanse og profesjonalitet, kombinert med god service og en stor vilje til samarbeid. Vi tror på at vi videreutvikler oss i dialog med våre kunder og samarbeidspartnere og forsøker alltid å bli enda bedre.

Velkommen til oss så får du profesjonell hjelp.

Skriv ut